27 Mayıs 2018 Pazar

Clinique'ten 5 Mini Boy Ürün

Herkese Merhaba,

Clinique cilt bakımında en sevdiğim markalardan biri kesinlikle. Bugün size bir süredir denediğim 5 seyahat boy ürününden bahsedeceğim. Daha önce alışveriş edenleriniz bilir, clinique.com.tr yaptığınız her alışverişte bol bol deneme boy ürün gönderiyorlar. Bu minişlerin de bazıları çoklu setlerden çıktı, bazıları ise yaptığım alışverişlerde hediye olarak edindiğim ürünler.


Clinique Pep-Start 2in1 Exfoliating Cleanser / Clinique Pep-Start 2si1 Arada Temizleyici Peeling:

Turuncu renkteki jel içerisinde pudra şekeri kadar minik peeling parçaları var. Hem nazik bir temizleme jeli, hem cildi ölü deriden arındıran mikro parçalı bir peeling, yani ikisi bir arada. Karma cildim ile çok iyi anlaştı bu ürün.T bölgemde (burun, çene, alın) parmak uçlarımla jelin içindeki mikro taneciklerle dairesel hareketler yaparak peeling olarak; daha kuru yanaklarımda ise yüz yıkama jeli gibi sadece uygulayıp arındırarak kullanıyorum. Bir üründe iki işlev, sevdim, tam boyunu alabilirim. Ürün bence hassas ciltler için de uygun bir peeling jel, şimdiye kadar denediğim en minik tanecikli, en hassas temizlik sunan peeling diyebilirim.


Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel / Clinique Nemlendirici Jel Krem:

Karma cildimle en iyi anlaşan nemlendirici kremlerden biri. Eğer yağlı ya da karma ciltli iseniz, kullandığınız tüm nemlendiriciler size ağır geliyorsa, Clinique'ten bu jel nemlendiriciyi denemelisiniz. Su gibi hafif bir formülü var, cilt tarafından hemen emiliyor. Parfümsüz ve yağsız bir nemlendirici. Ağırlık yapmayan hafif yapısına rağmen cildi güzel nemlendiriyor ve yağ dengesi sağlıyor. Makyaj altına da çok uygun bir nemlendirici. 30ml bir yedeğim daha var.


Clinique Take The Day Off Makyaj Temizleyici:

Çift fazlı ürünü çalkalayıp pamuğa dökerek makyajınızı kolayca silebiliyorsunuz. Göz, dudak ve tüm makyajı temizlemek için uygun bir ürün. Suda çıkmayan maskarayı bile kolayca çıkarıyor. Kontakt lens kullananlar için de uygun. Ürünün seyahatte çantaya dökülmemesi için kilitli ambalajını sevdim. Makyaj temizleme performansını da çok sevdim. Ancak çift fazlı her makyaj temizleme ürünü gibi temizleme sonrasında yağlı bir his bırakıyor. Makyaj temizleme konusunda micellar su insanıyım, yağlı his hiç hoşuma gitmiyor; bu yüzden performansını beğenmeme rağmen tam boyunu almam.


Clinique Pep-Start Göz Kremi:

Sevdiğim ürünlerden biri daha. Clinique'in pep start serisinden göz kremi, yuvarlak başlığı ile elinizi değdirmeden kolay uygulama sağlıyor. Ayrıca yuvarlak başlığı ve ortasından çıkan krem ile masaj amaçlı da kullanabilirsiniz bu aplikatörü. Anında göz altlarındaki yorgunluğu silmeyi ve canlı bir görünüm vermeyi vaat ediyor. Göz kremini sabah göz altlarıma uyguladım, hızla emildiği için makyaj altına da çok uygun bir ürün. 


Uygularken yuvarlak başlığı gerçekten işimi kolaylaştırıyor, el değmemesi bir kavanoz kremi olmaması da hijyenik bence. Uygulama sonrasında göz altlarımda hafif karıncalanma oluyor birkaç dakika, bunun nedeni Clinique çalışanından öğrendiğim kadarıyla kremin içerisindeki kafeinmiş. Sanırım anında enerjik görünüm vaadini de bu içeriğe borçlu. Bir yedeğim daha var, makyaj altına gündüzleri uygulamayı tercih ediyorum en çok. Gece daha yoğun bir göz kremi kullanıyorum. Hızla emilen pratik bir ürün arayışındaysanız, masaj aplikatörlü Clinique pep start tam size göre derim.


Clinique Moisture Surge Ekstra Yoğun Nemlendirici Krem:

Hafif jel yapıdaki bu pembiş krem de en sevdiklerimden. Cildimin yoğun nem ihtiyacı olduğunda gündüz veya gece ince bir katman halinde temizlenmiş cildime uygulayarak kullanıyorum. Yağsız jel yapıdaki krem ciltte ağırlık yapmıyor, hızlı emiliyor ve 24 saat nem vaat ediyor. Her cilt tipi için uygun bir krem ama özellikle yağsız yapısı nedeniyle karma ve yağlı ciltlilerin denemesini öneririm.




 Sevgiler, 
Damla❤


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...