20 Kasım 2017 Pazartesi

#BİTENLER 2

Herkese Merhaba,

Benim de en sevdiğim yazılar "bitenler" oluyor genelde. Merakım nedeniyle çok fazla ürün deniyorum, kısa kısa sizler için de bu ay bitirdiklerimi yorumladım. Haydi başlayalım.

1-Garnier Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu:
Severek kullandığım bir makyaj temizleyici, pamuğa yeterli miktarda döküp tüm makyajımı bununla siliyorum, ardından yüz temizleme ritüelime devam ediyorum. Maskarayı ve ten ürünümü kolaylıkla temizliyor. Hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar okusam da ben seven taraftayım Garnier micellar suyu. Cildimle iyi anlaşan bu ürünü bittikçe alıyorum.


2-Fresh'n Soft Makyaj Temizleme Mendili:
Bir indirimde satın almıştım bu mendili. İçerisinde 20 adet ürün var. Bu makyaj temizleme mendillerini çok sevmedim biraz kuru geldi; ancak olumsuz bir etkisi de olmadı. Performansını sıradan buldum. Tekrar satın almam, nivea daha ıslak ve yumuşak fresh'n softa göre.

3-Madame Coco Repertoire Deniz Suyu ve Aloe Vera İçerikli Nemlendirici Maske:
Madame Coco'larda satışa sunulan kozmetik ürünlerinden aloe veralı kağıt maske tek kullanımlıktı. Yüzüme uyguladığımda göz ve dudak çevreme tam oturdu. Maske cildime serinlik ve nem verdi. İçeriğinde %99 Aloe vera içeren maskeyi yüzümde 25-30 dk beklettim, çıkardıktan sonra cildimde kalan ürünü de cildime dairesel hareketlerle uyguladım. Genel olarak olumsuz bir etkisi olmadı, maske günlük nem sağladı, indirimde denk gelirsem tekrar alabilirim.


4-Miniso Kaş Kalemi 3 Light Brown Rengi:
Kesik uçlu bu kaş kalemini Miniso'dan 9.90'a aldım. Kalın kesik çizgi ucu ile rahat uygulama sağlıyor, keskin hatlar çizebiliyorsunuz; yapısı yumuşacık, rengi de tam kaşlarıma uydu. Çok çok sevdim. Ama artık Miniso'larda bu pembe ambalajlı, asansörlü kaş kalemini bulamıyorum. Tekrar görürsem mutlaka satın alacağım hatta yedekleyeceğim. Gördüğünüz yerde alın derim.


5-Essence Quik&Easy Süngerli Oje Temizleyici:
Yaklaşık 11 lira gibi bir fiyata almıştım. İçerisinde ortası boş bir sünger ve süngere uygulanmış oje temizleyicisi var. Parmağınızı süngere sürterek ojenizi temizliyorsunuz. Böylece pamukla falan uğraşmıyorsunuz, içeriğinde aseton yok. Evet ojeyi temizliyor, evet pratik bir fikir; ancak çok kötü kokuyor, içerisindeki sünger 2-3 kullanımdan sonra parçalanmaya başladı. Hem kokusu hem de parçalanan süngeri nedeniyle hiç elim gitmiyor. Benimki mi bozuk ürün bilemedim, ama  hiç beğenmedim, tekrar almam.


6-Essence Blush Stick 010 Pretty in Pink Allık:
Essence uygun fiyatlı olarak en sevdiğim marka olsa da; bazı ürünleri çok başarılı iken bazıları da başarısız. Altın ışıltılı, çilek kokulu, pembe, stik bir krem allık bu. Uzun zamandır benimle. Rengi çok güzel olsa da krem dokusu ciltle bütünleşmiyor, sabitlenmiyor. Bu da kullanımını zorlaştırıyor. Kullanım ömrü dolduğu için ürünü artık kullanmıyorum.


7-Bebak Makyaj Temizleme Mendili Doğal Badem Özlü:
Tüm cilt tipleri için uygun bu makyaj temizleme mendillerini seyahatlerimde kullandım. İçerisinde 20 adet mendil bulunuyor. Buram buram acı badem kokuyor; yapısını, ıslaklığını, temizlemesini sevdim ben. Ancak maskaralarda çok başarılı değil. Acı badem kokusunu sevmeyenler hoşlanmayacaktır. Yoğun parfüm kokusu sebebiyle tekrar alıp almamak da kararsız kaldığım bir ürün kendisi. Keşke daha az kokulu olsa.

8-HanBang Mein Nar Maskesi/ Pomegranate Ampoule Mask:
Gratis'e özel kağıt maskelerden. Tek kullanımlıktı. İçeriğindeki nar ile cilde parlaklık vermeyi, kolajen ve nemi hapsetmeyi vaat ediyor. İçeriğinde nem tutucu Hyaluronic asit de var. Olumsuz bir etkisini görmedim, tek kullanımda inanılmaz bir etki de bırakmadı tabi ki. Tekrar indirimde görürsem alırım.

9-L'action  Mediatic Labs Kırışıklıklara Karşı Göz Maskesi;
İçerisinden göz altlarınıza uygulayabileceğiniz 6 adet yani 3 çift maske çıkıyor. Çıkan pedleri göz altlatınıza yapıştırıp 25 dk bekletiyorsunuz. İçerisinde A, E vitaminleri, Hyaluronic asit ve ginseng içeriyor. A vitamini ile kırışıklıklara iyi gelmeyi, E vitamini ile antioksidan etki sağlamayı, ginseng ile canlandırmayı ve hyaluronic asit ile de kaybedilen nemi tekrar kazandırmayı vaat ediyor. Gelelim benim yorumlarıma; ürünü göz altlarıma haftada bir kere uyguladım, ilk uyguladığınızda buz gibi bir serinlik hissediyorsunuz. Göz altlarımı rahatlattı, ancak fark ettiğim üstün bir etkisi olmadı. İndirimde gördükçe alabilirim.


10-Every Day Sensitive Hijyenik Ped Normal:
Yunanistan seyahatimde hazırlıksız yakalanınca oradaki bir süpermarketten 3€ a aldım. Üst katmanı ülkemizdeki pedlere göre bana farklı geldi. Daha pamuklu,yumuşak ve çok çok inceydi.Alışılagelmiş plastik dokuyu görmedim. Rahatlığını ve performansını da sevdim. Tekrar karşıma çıkarsa satın alırım.

Sevgiler,
Damla❤

Snapchat: modamla.blog
İnstagram: @modamla


2 yorum:

  1. lactionun ben de kirpik uzatıcı serumunu aldım gayet güzel sanki :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...