30 Haziran 2017 Cuma

Nivea Men Tıraş Sonrası Nemlendirici Balsam

Merhabalar Herkese,

Günün konuğu, son günlerde piyasaya sürülme amacı dışında kullanılmaya başlayan ve bu konuda da oldukça başarılı olan bir ürün. Nivea Men tıraş sonrası nemlendirici balsam.


Her şey ünlü Vlogger NikkieTutorials'ın Nivea'nın erkekler için ürettiği bu tıraş sonrası hassasiyeti alan nemlendirici balsamı bir makyaj bazı olarak kullanması ile başladı.
Evet kulağa aykırı geliyor farkındayım, tıraş sonrası balsamı makyaj bazı olarak kullanmak.

Ön yargıyla bakanlar oldu, erkek ürünlerini kullanmayacağını söyleyenler ya da erkek gibi kokmak istemeyenler; aynı zamanda çok iyi bir makyaj bazı olduğunu söyleyenler, cildi çok güzel nemlendirdiği ve makyajı gün boyu ilk yaptığınız gibi ciltte tuttuğunu söyleyenler.

Ben de merakıma yenilerek Nivea men tıraş sonrası balsamı denemeye başladım. En kötü beğenmezsem eşim kullanır diye düşündüm:)

Nivea men tıraş sonrası balsam, makyaj bazı olur mu? Bal gibi olur, cilde uygulandığı anda su gibi ince yapısı ile cilt tarafından tamamen emiliyor. 


Klasik bir makyaj bazı gibi cilt tarafından emilse dahi hafif yapış yapış bir his bırakıyor. İşte bu his; daha sonra uygulayacağınız fondöteni, pudrayı, bb kremi ya da cc kremi tercihiniz hangi ten ürününden yanaysa artık, bu yapış yapış nemli yüzeyle tutuyor, kalıcılığını arttırıyor. Bunu sağlayansa bence Nivea Men balsamın içeriğindeki "gliserin". Birçok makyaj bazında da var olan gliserin, el kremlerinde de sıklıkla kullanılıyor.

Bu arada yapış yapış derken, rahatsız edici bir hissiyat kesinlikle değil; tamamen cilt tarafından emilmiş ve bir sonraki ürünü tutmaya yarayan bir taban gibi düşünün. 

Zaten temelde bir makyaj bazının temel 2 görevi vardır; cildi nemlendirerek makyaja hazırlamak ve makyajı daha uzun süre ciltte tutmak. Nivea Men tıraş sonrası balsam, kesinlikle bu iki görevi de layıkıyla yerine getiriyor ki hayranlıkla makyajlarını takip ettiğim Nikkie bile öneriyorsa. Bu arada Nikkie'yi merak edenleri şöyle alayım, tık tık...

  İlk uyguladığınızda buram buram erkek koksa da zamanla azalarak kayboluyor. Ancak herkesin sevmeyeceği bir koku olduğunu da itiraf etmeliyim. 

 Koku hassesiyeti olmayanlar için 100 ml ürün indirimde 7-9 lira gibi bir fiyata alınabilecek performansı yüksek, uygun fiyatlı bir makyaj bazı.

Peki, kim sever? Uygun fiyatlı makyaj bazı arayışında olanlar, erkek kokularından hoşlananlar bu ürünü makyaj altı bazı olarak sevebilir.



Sevgiler,
Damla❤

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...