3 Mayıs 2015 Pazar

Flormar Passionate Dots Koleksiyonundan Işıltılı Terracotta Pudra PD52 ♥

Merhabalar,
Makyajda ışıltıyı çok seviyorum. Kim sevmez ki... Bu yüzden kozmetik alışverişim sırasında da elim hep ışıltılı, parıltılı ürünlere gider. Parça parça sim görüntüsünden ziyade minik ışıltılı olmasını daha çok tercih ediyorum.
Flormar Passionate Dots Koleksiyonundan Işıltılı Terracotta Pudra PD52 :)


 Son zamanlarda da popüler makyaj akımı  "wet look" dediğimiz o ıslak görünümü yakalamak adına aydınlatıcılar makyajda büyük önem kazandı. Size bugün önereceğim ürün de son trend makyaj akımına uygun ışıltılı bir terracotta pudra. Bakmayın siz adının pudra olmasına, tüm yüze uygularsak disco topuna dönmemiz olası:) Flormar'ın dönemsel koleksiyonlarından Passionate Dots serisinden evladiyelik ambalajıyla kocaman, ışıltılı ve güzel bir ürün.

 Ürünü özellikle elmacık kemiklerimi belirginleştirirken kullanıyorum. İçerisinde minik altın ve bakır yansımalar var. Damarlı görünümü, renk geçişleri de adeta bir gezegeni andırıyor, değil mi? 



Kadifemsi bir yapısı var, içinden uygulama ponponu da çıkıyor:) Ürünü allığımı elmacık kemiklerim ve altındaki hat boyunca uyguladıktan sonra hemen üstüne aydınlatıcı fırçamla sürüyorum. Allıkla bütünleştiriyorum. Böylece daha aydınlık, canlı ve fresh bir görünüm yakalıyorum.

Ürünün flaşlı, flaşsız ve farklı ışıklarda rengi böyle:)


 Bu ürün ve koleksiyon hala var mı, bilmiyorum.  Ama siz de buna benzer bir ürünle aynı sonucu alabilirsiniz. Aydınlatıcıları makyajımda nasıl kullanıyorum ile ilgili ayrıntılı başka bir yazı yazacağım. Şimdilik bu kadar, herkesi öpüyoreeee...

Sevgiler...


6 yorum:

  1. Canımm hayırlı olsun blogun çok sevindim hoşgeldin aramıza :) Bu aydınlatıcı artık yok sanırım, çok güzel bir yazı olmuş emeğine sağlık öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmmcımmm çok teşekkür ederim, ilk yorum en sevdiğimden geldi❤️ Bana şans getirir inşallah:) Çok öpüyorum:)

      Sil
  2. Hayirli olsun Kuzen :) ...Buarada hala bu urunden var fakat markasi baska ve türk firmasina ait hala satilmakta olan bir urundur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım:) Terracotta pudra hemen her markada var, benzerini bulabilrsin; ama Flormar "passionate dots" serisindeki ürünler kısa süreliydi malesef:((

      Sil
  3. emegine saglik canim çok guzel yazi olmus :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...