16 Kasım 2016 Çarşamba

Burberry Lip Mist 213 Field Rose


Merhabalar Herkese,

Geçen yıldan beri severek kullandığım, high-end makyaj deyince en sevdiğim markalardan biri Burberry 'nin sheer yapıdaki rujundan bahsedelim biraz.


Burberry' nin lip mist'lerinden sonbahara yakışacak Field Rose rengi.  Daha önce de denediğim Burberry rujlar gibi önce ambalaj tasarımıyla, sonra kokusu ve dokusuyla beğeninizi kazanıyor. Field Rose ise kahve tonu baskın, bir gül kurusu rengi.



Öncelikle ambalajı çok şık, zarif, metal, Burberry'e yakışacak cinsten mıknatıslı; hem ruj hem ambalaj klasik Burberry desenini taşıyor. 


Kokusu baskın olmamakla birlikte hoş, naif, güzel bir kokusu var. Rujun yapısı ise oldukça ince, bir dudak nemlendiricisi gibi az renk veren cinsten. Dudakta ağırlık yapmayan nemli bir hissiyatı var.


 Günlük kullanım için uygun, varla yok arası hafif renkli, parlak bitişli ve yoğun nemli bir ruj. Her makyaja yakışacak yapıda ve renkte.


Beğendiğim yönleri;
*Ambalaj tasarımı çok şık, zarif
*Dudaktaki nemli hissiyatı güzel
*Kokusu güzel

Beğenmediğim yönleri;
*Opak bir renk geçişi yok, lip balm gibi hafif renkli bir ürün
*Fiyat performans açısından piyasada uygun fiyatlı muadili kolay bulunabilir


Sevgiler, 
Damla❤

💜 Instagram:@modamla
💜 Snapchat: modamla.blog
💜 Youtube: modamla
💜 Mail: modamlablog1@gmail.com

4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Değil mi😍 Gül kurusu şahane bir rengi var

      Sil
  2. Damlacım bu ruju görüp çok beğeniyordum, içim de gidiyordu alayım diye ama Project Pan yapıyoruz deyip kendimi frenliyordum. Renk çok güzel ama yapı olarak benim sevdiğim türden bir yapısı yokmuş, aynı rengin Mat/Saten yapıda olanı varsa alırım ama kesinlikle :)
    Bence ten rengine de çok gitmiş, güle güle kullan,
    Sevgiler!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke daha opak bir renk geçişi olsa, çünkü tam istediğim rengi buldum☺️💕 yine de günlük kullanım için ideal, çok teşekkür ederim Zeynepciğim❤️😘

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...