9 Mayıs 2015 Cumartesi

Blistex Lip Tone dudak nemlendiricisi ♥

Merhabalar canlar,

Uzun ve yorucu haftanın ardından tekrar bloguma uğramanın mutluluğunu yaşıyorum, özlemişim:) Yorumlanacak ürünler kutum da dolduğuna göre başlayabiliriz.
Bugün dudak nemlendiricisi yani lip balmlar arasında kozmetik kaygılardan daha çok, tedavi edici özellikleriyle daha bir ön plana çıkan Blistex markasından Lip Tone dudak nemlendiricisini inceleyeceğiz. 



Onarıcı özelliğinin yanı sıra dudağa doğal renk de vermeyi vaat eden ürün, Blistex için yenilikçi bir ürün olmuş.Ürünün ambalajındaki sedefli simli yapı dikkatimi çektiği ve Blistex markasını merak ettiğim için aldım.



Gelelim yorumlarıma, öncelikle doğal dudak renginde olmasını çok sevdim. Yaz için sür çık bir ürün olmuş. Hafif bir ışıltı vermesinin yanı sıra, dudaklarımı nemlendirdi ve içindeki mentol sayesinde verdiği ferahlık hissini de sevdim. Tabi mentol eşittir dolgunluk hissi ise kaçınılmaz. Ayrıca güzel kokulu, hafif tatlı bir tadı var. Ruj yemeyi seven bana yapılır mıydı bu:) Tatlı tatlı... Kısacası dudak nemlendiricileri arasında en sevdiklerim arasına girdi. Aldığım günden beri de çantamdan çıkarmıyorum. Bitince tekrar alırım.

Sevgiler...

2 yorum:

  1. Merhaba blogun hayırlı olsun
    takipteyim:)
    Benimde bakım üzerine yazdığım bir blogum var blogumu takip edersen sevinirim.
    http://ceydacengiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...