20 Ekim 2019 Pazar

Maybelline Made For All Koleksiyonu Rujlar I 373 & 376

Herkese Merhaba,


Maybelline'in Made For All koleksiyonu ile karşınızdayım. Maybelline her cilt rengine ve tonuna yani herkese yakışacağı iddiası ile yeni bir ruj koleksiyonu çıkardı. 


Bunlar: pembe severlere özel 376 Pink For Me, mat kırmızı sevenlere 382 Red For Me, fuşya severlere 379 Fuchsia For Me, gül kurusu nude severlere 373 Mauve For Me ve parlak koyu kırmızı severlere 385 Ruby For Me ve son olarak mürdüm rengi severlere 388 Plum For Me rengi olmak üzere.


Bu renklerden gül kurusu nude renkli 373 Mauve for me ve pembe renkli 376 Pink for me renklerini tercih ettim. Rujlar gerçekten de her cilt rengine göre farklı ve güzel bir renk alıyor. Arkadaşım Deniz'de de bende de 376 Pink For Me rengi var, ruj bende daha koyu pembe dururken onda daha nude pembe gibi duruyor. Her ikisi de farklı ve güzel bir ton bence. 


Rujlar klasik Maybelline rujlar gibi hoş bir kokuya sahip, yapıları kremsi, pigmentasyonu başarılı tek sürüşte rengi veriyorlar. Bitişleri parlak satin, buna rağmen satin bitişli kullandığım diğer rujlara göre bir tık daha kalıcılar. 


Makyajımda pembe tonlu bir allık kullandıysam 
Pink for me rengi çok uyumlu oluyor; sonbahar renklerine uygun kahve ve karamel tonlu makyajlarımda ise Mauve for me rengini kullanıyorum.


Kısacası Maybelline yine sevdiğim yapıda rujlar çıkarmış, bu iki renkten sonra Red For Me isimli mat kırmızı rengi denemek istiyorum.


Siz de nemli, kremsi yapıdaki rujları seviyorsanız Maybelline'in bu "Herkeste güzel" sloganı ile çıkardığı rujlara bakabilirsiniz.


Sevgiler
Damla❤

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...