13 Temmuz 2015 Pazartesi

Vaseline Cocoa Butter

Merhabalar,

Bugün uygun fiyatlı, çok amaçlı bir bakım ürünü blogumun konuğu. Vaseline Cocoa Butter, kakao kokulu bildiğimiz vazelin. Kakao kokulusu dışında, original ve baby olmak üzere 2 koku çeşidi daha var. Tatlı kokulardan hoşlananlar kakao, daha fresh ve kokusuz isteyenler ise baby ve original çeşitlerini tercih edebilir.


Her evde olan vazelin yıllardır, sert ve nemlendirilmeye daha çok ihtiyaç duyan diz, dirsek bölgelerinde ve çok amaçlı olarak kullanılıyor. Ayrıca manikür yapanların ve benim gibi manikür yapmayanların da gözdesi. Duştan sonra yumuşayan tırnak etlerime vazelin uygulayarak geri itiyorum. Bu ölü derinin kötü görünümünü engelleyerek manikür bağımlılığından ellerimi kurtarıyor.







Vaseline Cocoa Butter'ı ise bunların da dışında gece bakımımın bir parçası haline getirdim. Yüzümü temizleme ve kremleme safhasından sonra dudaklarıma uygulayarak uyuyorum.Sabah kalktığımda nemlenmiş, yumuşacık dudaklarım oluyor. Yoğun nemlenmenin verdiği dolgunluk hissi de cabası. Uyandığımda dudaklarım, lip primer(dudak bazı) olmaksızın ruja hazır halde oluyor. Denemelisiniz. %50 indirimde 3-3,5 liraya alabileceğiniz uygun fiyatlı, güzel bir bakım ürünü.



Görsel alıntıdır.


Ayrıca yurt dışından birçok blogger, vlogger'da ve Ebay'da Vaseline'in lip therapy dudak ürünlerini görüyorum. Küçük ambalajlarında çok tatlılar, tam çantaya atıp çıkmalık. Elimdeki klasik vazelinden ambalaj olarak daha minimal olmaları ve farklı aromaları dışında pek fark gözlemleyemedim. İçerikleri konusunda ise hiçbir fikrim yok, ama çok benzedikleri de aşikar. Bu minnak Vaseline lip therapy çeşitleri ülkemize gelene kadar şimdilik normal vazelinimizi de dudak bakım ürünü haline getirebiliriz öyleyse.






Offf ne zormuş Vaseline markalı vazelin tanıtmak:)))






Sevgiler...

2 yorum:

  1. Güzel yazı olmuş emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim🙏🏻💕😘

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...