1 Ağustos 2018 Çarşamba

Absolute Newyork Eye Artist Palet | Art of Rose - Art of Nude - Art of Smoke

Herkese Merhaba,

Gratis'lerde satışa sunulan Absolute Newyork markasına ait mini paletler bugün blogumun konuğu. 10 adet ışıltılı ve mat fardan oluşan ince tasarımlı paletler seyahatlerde taşımak için ideal.

*Art of Rose
*Art of Nude
*Art of Smoke


Paletlerdeki renkler hem günlük makyajlarda hem de gece makyajlarında kullanılabilecek, birbiriyle kombin renklerden oluşmuş. Paletteki her far farklı yapıda. Işıltılı farlar hafif ışıltılı, simli ve sıkıştırılmış pigment olarak üç çeşit. Mat farların yapıları yumuşak, ışıltılı farlar ise daha pigmentli.







Farların kalitesini Flormar'a benzettim. Kolumdaki tüm swatchları far bazı olmadan yaptım. Far bazı ile farlar çok daha güzel renk aktarıyor. 







Açık renklerden koyuya doğru giden bir renk skalası tercih edilmiş paletlerde. Açık renkleri baz olarak kullanabilir, mat farlarla yaptığınız makyajınıza ışıltılı farlar ekleyerek makyajınızı, gece makyajına dönüştürebilirsiniz. Favorim natural tonlardaki kahve ve ten renklerinden oluşan Art of Nude palet oldu.






Genel olarak değerlendirirsek; makyaja yeni başlayanlar ve günlük kullanım için uygun fiyatlı palet arayanların sevebileceği ürünler. 

Sevgiler,
Damla❤

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...