30 Ekim 2017 Pazartesi

Dr. C. Tuna Farmasi Siyah Maske

Herkese Merhaba,

Günün konuğu şu sıralar oldukça popüler olan siyah maskelere bir Farmasi yorumu. Farmasi aktif kömürlü soyulabilen siyah maske; ciltteki siyah noktaları ve kirleri temizlemeyi, oluşumlarını azaltmayı, içeriğindeki B3 vitamini ile de cilde parlaklık vermeyi vaat ediyor.


Gelelim benim gözlemlerime; kalın bir tabaka halinde burun, alın ve çene bölgeme uyguladım. Yaklaşık 25-30 dk bekledim, tamamen kuruduktan sonra soyarak maskeyi çıkardım. Yüzümde kalanları bol su ile duruladım. Bence tüm yüze uygulamak için uygun bir ürün değil, bu tarz soyulabilen tüm maskeleri sadece T bölgeme(burun, alın, çene) uygularım her zaman, çünkü yüzdeki ince tüyleri çekebilir. Yine saç çizginizden ve saçlı derinizden uzak uygulama yapmanızı öneririm.


Maske, en güzel parmaklarla uygulanıyor, jel yapısı fırça ile dağıtılmaya pek müsait değil. Maske kuruduktan sonra güçlü bir şekilde temizleme yapıyor, gözeneklerdeki kiri soyulabilen maske üzerinde görmek mümkün. Yüzeydeki siyah noktaların çoğunu çekti, derindeki siyah noktalar için ise peeling kullanmanızı öneririm. 

En iyi sonucu duş sonrası buhar etkisiyle iyice açılmış gözeneklere uyguladığımda aldım. Klasik siyah nokta burun bantlarına göre performansını orta, denediğim diğer siyah maskelerle kıyasladığımda ise gayet iyi buldum.


Genel olarak, bence Dr. C. Tuna Farmasi siyah maske vaatlerini yerine getiren bir ürün. Haftada bir sorunlu bölgelerde kullanmaya devam edeceğim.

Sevgiler, 

4 yorum:

  1. baya bir temizlik olmuş gerçekten de soyarken acımadı mı peki ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Klasik burun bantları gibi çekim gücü canım, acıtmıyor☺️💕

      Sil
  2. merak ettiğim bir üründü farmasinin ben canım yandığı için kullanmıyorum bunları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. T bölgesinde kullanımı iyi oluyor, özellikle burun da ama yanaklarda tüyleri çekiyor haklısın👍🏻

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...