8 Ocak 2017 Pazar

Mac Mineralize Skinfinish Soft and Gentle Aydınlatıcı Pudra

Merhabalar herkese,

Bugün en sevdiğim makyaj malzemesi olan aydınlatıcılardan, en çok bilinenlerinden biri konuğum. 

Mac'in ikonikleşmiş ürünlerinden biri mineralize skinfinish serisinden "Soft and Gentle" aydınlatıcı. Seveni de sevmeyeni de çok, fiyatını değer bulan da fazla bulan da var. Bakalım ben hangi tarafta yer alacağım😍



Şampanya tonlardaki aydınlatıcı yumuşak dokulu, kadife yapıda bir toz aydınlatıcı. Sıcak bej metalik yansımalar içeriyor. Mac'in mineralize serisinin tamamında olduğu gibi mineral kompleks ve E vitamini içeriyor. Aydınlatıcım yüzümde belirgin dursun, ışıltıyı çok severim diyenlerin beğenebileceği bir ürün. 

Ambalajında biraz tozutma sorunu gözlemlesemde cildime verdiği metalik aydınlığı ve kalıcılığını çok sevdim. Daha belirgin durmasını istediğim özel günlerde ise Mac Fix+ ile fırçamı ıslatarak aydınlatıcımı uyguladım.


10g'lık ambalajıyla da oldukça uzun süre kullanılabilecek bir ürün olduğunu düşünüyorum. Mac soft and gentle aydınlatıcıyı, elmacık kemiklerime, kaş altlarıma, burun üstüne ve dudak üstüne uyguluyorum. 

Aslında ilk olarak mağazada elimde swatchladığımda sıradan bir aydınlatıcı gibi geldi, ambalajında ise simli, tozutma yapan bir görüntüdeydi. Bu yüzden bugüne kadar adını çok duysam da beğenip almamıştım. Taa ki yüzümde deneyene kadar, sonuç muhteşem. Her ten rengine yakışabilecek şampanya tonlu, belirgin net, sim sim durmayan metalik bir aydınlık sağlıyor.


Fırsatınız olursa Mac mağazasında Fix+ ile yüzünüzde denemenizi öneririm. Ne demek istediğimi anlayacaksınız. The balm Mary Lou aydınlatıcıdan 3 adet bitirmiş biri olarak favori aydınlatıcılarım arasına eklendi Mac Soft and Gentle da. Kısacası seven ve fiyatına değer bulanlardanım. 

Sevgiler, 
Damla❤

*Tüm sorularınız için modamlablog1@gmail.com 'dan bana ulaşabilirsiniz.
*İnstagram: @modamla
*Snapchat: modamla.blog


4 yorum:

  1. almak ve almamak arasında hala kararsızım .-//

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bol ışıltı seviyorsan almalısın canım, doğal ışıltıdan yanaysan pek uygun değil☺💕

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım, sevgiler💕💕

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...