3 Kasım 2016 Perşembe

Note Mineral Concealer Spf15

Merhabalar herkese,

Bugün, piyasaya ilk çıktığı günden beri severek kullandığım bir ürün blogumun konuğu:)

Genel olarak, Note ürünlerini çok severek kullanıyorum, uygun fiyatlı başarılı ürünlere sahip bir marka. Yeni çıkardığı mineral serisini de denemek istedim ve bu kapatıcı ile tanıştık.



Note, içerik olarak da ürünlerine dikkat çeken bir marka. Örneğin; pudraları ve allıkları besleyici macadamia yağı, E vitamini gibi katkılar içeriyor. Yani hem bakım hem kozmetiği bir arada sunuyor; o yüzden mineral serisi beni heyecanlandırdı aslında.

Göz altlarımdaki morluk sorunu nedeniyle liseden beri kapatıcı kullanıyorum, ince likit formdakilerin yapısının ve kapatıcılığının hafifliği sebebiyle ilk olarak ağır yapıda stik ürünler kullanıyordum. Ta ki Loreal True Match'in lip gloss gibi likit ancak yoğun kapatıcı concealerı ile tanışana kadar.

 Hem kapatıcı hem likit bir concealer oluyormuş demek ki... 
Note mineral göz altı kapatıcısı ise benim likit formda denediğim ve beğendiğim ikinci göz altı kapatıcısı oldu.


Peki, benim bir göz altı kapatıcısından beklentilerim neler?

*Göz altlarımdaki koyu halkaları, morlukları kapatsın.
* İnce formda olsun, ağırlık yapmasın, çizgilere dolmasın.
*Uygulamanın ardından pudralaşarak sabitlensin, ekstra pudra katmanı ile göz altlarımı ağırlaştırmasın.

Loreal True Match zaten bunları başaran bir ürün, peki Note Mineral kapatıcı bunları gerçekleştirdi mi? Evet! Hem de fazlasıyla. İçerik olarak ise Loreal'e tur bindirir:)

İçerik olarak firma bültenine bakarsak, Note mineral kapatıcı, minerallerle zenginleştirilmiş içeriğiyle hem kapatıcılık hem bakım sunuyor. İçeriğinde bulunan Kalsiyum, Magnezyum, Manganez ve Çinko ile cildin sağlıklı ve canlı görünmesini sağlıyor. Kalsiyum, demir ve vitaminlerle cildin mat görünümü engelliyor. Manganez, B1, B3, C vitaminleri ile cildi rahatlatıyor. Paraben, parfüm içermiyor ve SPF15 güneş koruyucu içeriyor. Yani hem göz altlarınızdaki morlukları kapatıyor, hem aydınlık görünüm veriyor, hem de bakım yapıyor. Daha ne olsun:)

Note mineral concealer, sıvı ancak yoğun bir formüle sahip. Çok az ürün kullanmak bile yetiyor. Kapatıcılığı çok iyi, çizgilerime dolma yapmadı. Ürünü uyguladıktan sonra sabitlendi, pudralaştı, ekstra pudra istemedi ve kuruduktan sonra göz altlarımdan ben silene kadar yerinden oynamadı. Fiyatına göre muazzam bir iş. 


Ancak tek olumsuz eleştirim renk skalasına olabilir. Genel bir Note fondöten ve kapatıcı grubu sorunu bence bu. Buğday tenliyim ve sarı alt tonluyum. Kullandığım 202 numara bana pembe alt tonlu kaldı, 201 ve 203 de uymadı.

 Genele baktığımızda daha sarı alt tonlu bir millet olduğumuzu izninizle Note kozmetiğe hatırlatmak istiyorum:) Keşke Loreal True match gibi daha sarı alt tonlu olsaydı, işte o zaman ef-sa-ne olurdu. Belli mi olur belki firma yeni renkler ekler seriye:)


Ambalaj olarak ise metal, göz altlarına soğuk masaj etki yapan başlığı çok sevdim, ancak kapağı açarken zorlanıyorum, komple açılabiliyor. Ürün o kadar kapatıcı ve güzel ki, göz ardı edebilir bir sorun bu ambalaj meselesi benim için:)

Sonuç olarak, göz altlarınız benim gibi sorunluysa ve iyi bir kapatıcıya ihtiyaç duyuyorsanız  "Note Mineral Concealer" a bakabilirsiniz. Benim bittikçe alacağım ürünler arasına çoktan girdi bile.

NOT: Ambalajının aynı olması sebebiyle "Note BB Concealer" ile karıştırmayın sakın :)


Sevgiler,
Damla

Snapchat: modamla.blog
İnstagram: modamla
Mail: modamlablog1@gmail.com

6 yorum:

  1. Estee Lauder kapatıcısından bu konuda çok memnundum ama bu yazından sonra bu ürüne de bir bakayım teşekkürler: )

    YanıtlaSil
  2. Bu kapatıcını namını çok duymuştum mutlaka deneyeceğim ben de :)

    YanıtlaSil
  3. Rimmel london match perfection kapatıcı ile note'un bu ürünü arasında kaldım :( ben daha çok doğal bir görünüm istiyorum onun yanında çizgilere dolmayan ve kapatması yoğun olan bir kapatıcı istiyorum.Sizce hangisini denemeliyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rimmel london'ın kapatıcılığını yeterli bulamadım ben, ama seveni çok💕 yoğun kapatıcılık arıyorsanız loreal true match ve note mineral kapatıcıyı öneririm, sevgiler💕

      Sil
  4. teşekkür ederiimmm <3

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...