18 Eylül 2016 Pazar

Flormar Eye Perfection Primer Far Bazları

Merhabalar herkese,

Yine çok sevdiğim ürünlerden bahsedeceğim bugün sizlere, Flormar' ın göz farı bazları.




Bildiğiniz gibi göz kapağımıza far uygulamadan önce böyle bazları uygularsak hem farın rengi daha belirgin oluyor hem de kalıcılığı artıyor.

 Ben de birçok baz kullandım bu işlevler için ama Flormar'ın ışıltılı adeta highlighter gibi olan bu bazlarının yapıları çok ilgimi çekti.



Öncelikle bir baz fonksiyonu dışında göz kapağımda bu ışıltılı yapıyı çok sevdiğim için kullanmaya başladım. Işıltılı bu bazları uyguladıktan sonra eyeliner ya da kalem uyguladım ve bu aslında kolay ama ışıltılı makyaj çok hoşuma gitti.



 Daha sonra bu bazların, kalem uyguladığım göz kapağımda, gözümü kapatıp açtığım noktada kalemin birikmesini engellediğini fark ettim. Yani bazı uyguladığımda göz kapağıma yarım ay şeklinde kalem bulaşmamış oldu. Bu da baz görevini de layıkıyla yerine getirdiğini gösterdi.

 Favori rengim 03 Shimmering Champagne bol ışıltılı bir şampanya rengi, çok soft, eyelinera çok yakışıyor. 02 Sweet Coral ise tatlı pembe, gül kurusu tonlarında yine bol ışıltılı, 01 Warm Ivory ise inci beyazı renginde. Bendeki renkler dışında seride bir 4. renk daha var.



Bu ışıltılı Flormar bazları aynı zamanda likit bir aydınlatıcı gibi elmacık kemiklerinize toz aydınlatıcınızın kalıcılığını arttırmak ya da tek başına da uygulayabilirsiniz. Flormar' da 19.90'a satılan bu bazlar indirimde 9.90' a iniyor. 
Sonuç olarak, makyajda ışıltı seviyorsanız, en azından 03 şampanya rengini bir deneyin derim.

 Sevgiler 
Damla

Snapchat: modamla.blog
İnstagram: modamla
Mail: modamlablog1@gmail.com

2 yorum:

  1. Çok güzel aydınlatıcı oluyorlar. 03 numara bende de mevcut. Genelde aydınlatıcı olarak kullanıyorum 😊
    takipdeyim, bana da beklerim 😊 Eliftobur.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. Benim de favorim 03, gerçekten güzel ürünler👍🏻 hemen takip ediyim, teşekkür ederim canım

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...