28 Ağustos 2016 Pazar

❤ Lancome Grandiose Maskara

Merhabalar,

İnstagram (modamla), Snapchat (modamla.blog) derken anlık paylaşımlar yapar, bloguma uğramaz oldum. Neyse ki kısa bir aranın ardından güzel paylaşımlarla birlikteyiz.

Bugünün konuğu ise oldukça merak edilen bir maskara Lancome Grandiose. Öncelikle favorim, Lancome Hypnose Drama, en en en sevdiğim maskara; gül kokulu, uzunluk, hacim ve takma kirpik etkisi veriyor. Bu yüzden Lancome 'dan Grandiose' yi de denemek istedim.




Grandiose, Hypnose Drama'nın aksine silikon fırçalı bir maskara. Fırçası çok değişik, kolay uygulama sağlayan, patentli tasarıma sahip, "kuğu boynu" ilham alınarak tasarlanmış. Gerçekten elinize aldığınızda fırçanın kullanım kolaylığını fark ediyorsunuz, o kıvrımlı yapı gözünüze tam oturuyor.



 Silikon fırçasında uzun ve kısa silikon kıllar var, bu da aralardaki kısa kirpikleri bile kolay kavrıyor. Maskara genel Lancome ürülerin aksine yoğun gül kokusuna sahip değil. Şişe tasarımında ise şeffaf bölüme gül figürü yerleştirilmiş.


Lancome Grandiose maskara, kirpikleri güzel kavrıyor, silikon fırçası kirpikleri tek tek ayırıyor ve çok uzatıyor. Ancak dolgunluk vermiyor. Benim kirpiklerim zaten uzun olduğu için kattığı ekstra uzunluğu sevdim, tek tek ayırması çok başarılı; ancak dolgunlaştırmaması yeniden Lancome Hypnose Drama' ya yöneltti beni.


Eğer kirpiklerinizin uzamasını, tek tek ayrılmasını ve düz kirpiklerinizin kıvrılmasını istiyorsanız; bu maskara tam size göre.

Ama aradığınız benim gibi dolgunluk ve takma kirpik etkisi ise günlük kullanım için pahalı bir maskaranız olmuş olur, size Lancome Hypnose Drama'yı öneririm.

Kısacası kirpik yapıma ve beklentime uymadığı için, tekrar almayacağım günlük kullanacağım bir ürün oldu benim için.

Güncel fiyatı Sevil'de 115 lira.

Sevgiler,
Damla

4 yorum:

  1. lancome un rimellerini çok merak ediyorum, hiç deneme dırsatım olmadı. bu boynu kuğu olan da harika görünüyor, dolgunluk vermemesi kötüymüş ama diğer özellikleri bana yeterbilir de. ambalajına, gük detayına bayıldım. eline sağlık canım güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim💕☺️

      Sil
  2. Lancome'un maskaralarını gül suyu gibi kokturmasındaki amacını hiçbir zaman anlamadım; sabah uyanınca hiç hoş olmuyor kendi adıma. Bu ürünün pek kokmaması güzelmiş fakat dolgunlaştırmada sınıfta kaldıysa ilgin. dizaynına rağmen ilgimi pek çekmiyor. Şu anda piyasaya yeni çıkmış sayılan Grandiose Eyeliner'ını çok merak ediyorum; tasarımıyla kesinlikle ilginç ve pratik olur gibi duruyor.
    Instagram hesabınızı takip ediyorduk zaten, Blog'da bulmak da güzel oldu, takipteyiz ve bekleriz,
    Sevgiler!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aksine ben de gül kokusunu seviyorum aslında:) çok teşekkür ederim Zeynep💕☺️

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...