15 Eylül 2017 Cuma

The Balm Nude Beach Palet ve Scuba Maskara

Herkese Merhaba,

Gratis'ten geçenlerde güzel bir paket aldım. Ülkemize yeni gelen The balm Nude Beach palet ve suya dayanıklı yeni maskarası Scuba.


The balm içerik olarak nispeten temiz olan, hayvanlar üzerinde test yapmayan sevdiğim ve çokca tercih ettiğim bir marka; retro ambalajlarını çok eğlenceli, far paletlerini, allık, aydınlatıcı ve bronz pudralarını ise çok başarılı buluyorum. Renkli nemlendiricisi, likit mat rujları ve roket rujları da çok güzel.


The Balm Nude Beach Palet;

 The Balm'dan Balmjovi ve Nude Tude paletlere zaten sahibim. Bu yeni Nude Beach paletteki farların yapıları da klasik the balm kalitesinde. Yumuşak dokulu, hem ışıltılı hem mat farları pigmentli ve kolay dağılıyor. 


Yalnız bu paleti diğer the balm paletlerinden ayıran en büyük fark renklerin hepsinin zevkime uygun olması oldu. Bilirsiniz, paletteki her renk kullanışlı olmayabiliyor. The balm nude beach palette ise renkler çok trend tonlarda seçilmiş, birbiriyle kombinlenebilecek 6 mat 6 ışıltılı natural tonlarda fara sahip. 


Palete genel olarak baktığımda her rengi ayrı ayrı çok beğendim, ilk kez bir palette kullanmam dediğim tek bir renk bile yok. "Beach" yani kumsal konseptini güzel yansıtan bir palet olmuş, ambalajını ayrıca beğendim. Genel olarak farların hem rengini, hem yapıları çok güzel klasik the balm kalitesi.





The Balm Scuba Maskara;

The balm'dan birçok ürün denedim bugüne kadar; ancak maskaralarına hiç şans vermemiştim. İlk kez bir The Balm'dan maskara deniyorum. 


Eğlenceli ve yaratıcı bir isim bulunmuş bu maskaraya Self Contained Underwater Apparatus 'un baş harfleri bir araya getirilerek isimlendirilmiş. Bunun açılımı su altında ihtiyacınız olan aparat anlamını taşıyor. Suya dayanıklı olduğunu iddia eden bu maskara, kısa kılları olan kıl bir fırçaya sahip. 


Kirpiklerimde ağırlık yapmadı. Verdiği uzunluk ve hacmi sevdim. 2 kat olarak uyguladığımda topaklanma yapmadı. Gün içinde akmadı ve bulaşmadı. Çift fazlı göz makyajı temizleyicisiyle kolay temizlendi, bu sırada kirpiklerimi dökmedi. 


 Ancak denizde, havuzda ve yağmurda deneme fırsatı henüz bulamadım. Suya dayanıklılığını tam test edemedim. Ayrıca denizde havuzda makyaj yapılmasından çok yana olduğumu da söyleyemem.
Sizler suya dayanıklılığını test ederseniz, yorum bırakmayı unutmayın kızlar. 

The balm ürünlerini sadece Gratis'lerde bulabilirsiniz.

Sevgiler,
Damla❤




3 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...