22 Ekim 2017 Pazar

Loreal Infaillible Blush Paint -Ambers- Allık Paleti

Herkese Merhaba,

Geçenlerde Cosmo Home 'dan dolu dolu bir paket aldım, paylaşmıştım. Tatil dönüşü hemen deneyimlemeye başladım. İlk olarak Loreal'in bu allık paletlerinden "Ambers" konuğum bugün.


Öncelikle paletin dış ambalajı çok şık, ince bir dizaynı var at çantaya çık tarzında. Loreal ambers allık paletinde 5 renk sizi karşılıyor. Hoş, yoğun olmayan bir parfüm kokusuna sahip. Paletteki renkler; Miami Sunrise, Coral Bay, Peach Fling, Amber Love ve Indian Cruise.


Hepsinin yapısı birbirinden farklı;

*Miami Sunrise; metalik ışıltılı, yumuşak dokulu bir soft pembe. Palette en çok sevdiğim renklerden biri. Açık pembe rengi sebebiyle aydınlatıcı olarak da kullanılabilir. Rengini The Balm Cindy Lou aydınlatıcıya benzettim. Renkleri bileğimde karşılaştırdım gerçekten çok benziyor, yarım ton daha koyu Miami Sunrise, Cindy Lou'dan.


*Coral Bay; mat yapıda güzel bir şeftali rengi. Mat allıklar çok benlik değil.

*Peach Fling; palette beni en şaşırtan renk oldu, koyu rengine rağmen en az renk veren oldu. Rengi ilk gördüğümde bu kadar koyu bir rengin bana yakışmayacağını düşündüm ama az renk veriyor yanılmışım. İçerisinde minik simler var. 


*Amber Love; metalik ışıltılı gül kurusu renk, yapısı yumuşacık, favori renklerimden.

*Indian Cruise; içerisinde farklı yansımalar olan paletteki en ilginç renk bence. Bu kadar pembenin arasında holografik efektli çok yansımalı bir turuncu çok yakışmış.Yapısı yumuşacık, metalik yansımalı, favorilerimden. Bu rengi Nyx'in duo chromatic aydınlatıcılarından Synthetica 'ya benzettim. Gerçekten çok benziyor yani Indaian Cruise de aydınlatıcı olarak kullanılabilir.


İndirimde neredeyse tekli allık fiyatına gelen bu paleti genel olarak sevdim. Çünkü hem farklı renklere sahip olabiliyorsunuz bu paletle, hem de bu renkleri karıştırarak yeni renkler elde edebiliyorsunuz.


Yapıları çok yoğun pigmentli değil Nars allıklar gibi, benim sevdiğim türden. Tek fırça darbesiyle yoğun ürün gelmiyor yüze ve kolay dağılıyor. Bu da kademeli ve kontrollü bir uygulama yapmanızı sağlıyor. Çok pigmentli allıkları sevmiyorum çünkü aniden alyanağa çevirebiliyorlar sizi, böyle renkte kademeli artış sağlamak makyaja yeni başlayanlar için de ideal. 
Cosmo Home'da sık sık indirime giriyor bu palet, takip etmenizi öneririm.

Sevgiler,
Damla❤

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...