12 Temmuz 2017 Çarşamba

Wet'n Wild MegaGlo Aydınlatıcı E321B "Precious Petals"

Herkese Merhabalar,

Gratis'lerde satılan Wet'n Wild markasının ülkemize yeni gelen ürünlerinden en çok aydınlatıcılar dikkatimi çekti. İndirim dönemini beklemeden aydınlatıcılardan açık tonlu olanını satın aldım. İyi ki de almışım. Tek kelimeyle bayıldım.


Aydınlatıcıları elmacık kemiklerimin üzerine uygulamayı çok seviyorum. Metalik yansımalı aydınlatıcılar ışığı daha iyi yansıtırken, sim sim olanlar tüm yüzünüze dağılarak disco topununa dönmenize sebep olabiliyor. 


Sizler için en sevdiğim aydınlatıcılarımı Wet'n Wild'in bu yeni aydınlatıcısı ile birlikte koluma swatchladım. Böylece popüler diğer aydınlatıcılarla da renk karşılaştırması yapmış oluruz.

Wet'n Wild'in bu yeni aydınlatıcısı Precious Petals, metalik yansımaları olan pembe altın bir ışıltıya sahip. 



Becca'nın C.Pop ve Mac Oh Darling aydınlatıcı gibi sadece altın yansıma değil, The Balm Mary Lou gibi beyaz altın da değil. İçerisinde pembe altın ve hafif bronzluk bulunduran hoş bir  metalik yansımaya sahip.



 Çok beyaz tenlilerde koyu kalabilir, esmer ve buğday tenliler ise sevecektir, özellikle yaz bronzluğuna da çok yakışacağını düşünüyorum. Doğal bir ışıltıdan ziyade ben buradayım diyen yoğun bir ışıltısı var. Makyajda bol ışıltı sevenleri, highlighter aşıklarını tatmin edecek cinsten. 


Peki kim sever? Metalik yansımalı aydınlatıcı sevenler, makyajda hafif değil yoğun ışıltıdan hoşlananlar bu aydınlatıcıyı sevebilir.


Flaşlı ve flaşsız çekim

Yeni yazılarımdan ilk siz haberdar olmak isterseniz, blogumu takip etmeyi unutmayın, tık tık...

Sevgiler,
Damla❤

1 yorum:

  1. Henüz görmedim bunları İstanbul'a dönünce bakacağım ancak

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...