11 Temmuz 2017 Salı

Biota İpek Proteinli Günlük Nemlendirici Krem

Herkese Merhabalar,

Bugün bir süredir denediğim ve memnun kaldığım bir yüz kreminden bahsedeceğim. Biota bitkisel ürünleri ile dikkat çeken bir marka, insan vücudunda ve toprakta da bulunan 59 elementi ürünlerinde kullanıyorlar. Daha önce makyaj malzemelerini deneme fırsatım olmuştu. Çok beğenmiştim. Şimdi ise cilt bakım ürünlerinden birini deneme fırsatım oldu.


İpek proteini içeren bu günlük nemlendirici yüz kremini, severek kullanıyorum. Yağlı ve karma ciltlere önerilen bir krem, içeriğinde ipek proteini ve bitkisel nemlendiriciler var. Nemi cilde hapsetmeyi, 24 saat cildi nemli tutmayı vaat ediyor. Cildin yapıtaşı olan lipitleri yenilemeyi ve doğal bir antioksidan olan E vitamini ile cildi korumayı, pürüzsüz ve yumuşak bir cilt dokusu vaat ediyor. 


Gelelim bende bu vaatlerin ne kadarını gerçekleştirdiğine, öncelikle yapısı incecik, losyon gibi ve cilt tarafından hızla emiliyor. Karma cilt tipine sahibim, dönem dönem hassaslaşan bazen de yağlıya dönük bir cilt. Bu yüzden ciltte ağırlık yapan kremler kullanmaktan pek hoşlanmıyorum. 


Cilt temizliğinden sonra sabah ve akşam günde 2 kere hem yüz hem boyun bölgesine uygulanması tavsiye edilmiş. Ben de hem makyaj altına günlük olarak hem de gece cilt bakım rutinime ekleyerek kremi kullandım. Uygulandığında cilt tarafından hızla emiliyor, pürüzsüz ve yumuşak, nemli bir cilt bırakıyor geriye. Ciltte ağırlık yapmıyor. Rahatsız etmeyecek hoş, naif bir kokusu var kremin. Yapısını ve hafifliğini çok sevdiğimi belirtmeliyim. 


Peki kim sever? Günlük, cilt tarafından hızlı emilen, nemlendirirken yağlandırmayan, makyaj altına da uygulayabileceğiniz hafiflikte bir krem arıyorsanız Biota ipek proteinli günlük nemlendiriciyi çok seversiniz.

Benim içerik takıntım yok ama merak edenler için, içeriğini de buraya ekliyorum.


Sevgiler,
Damla❤

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...