9 Şubat 2017 Perşembe

Mac Mineralize Skinfinish "Lightscapade" Aydınlatıcı Pudra

Merhabalar Herkese,

Mac "Soft and Gentle" mineralize skinfinish aydınlatıcıyı çok beğenince, aynı seriden  Lightscapade aydınlatıcı pudrayı da denemem ve almam bir oldu. Daha önce limitli koleksiyonda iken kalıcı koleksiyona eklenen "Lightscapade" blogumun konuğu bugün. Haydi inceleyelim.


Yapısı Soft&Gentle gibi yumuşak, kadife dokulu ve metalik yansımalı, kesinlikle sim sim değil. Ancak Soft&Gentle'dan farklı olarak inci beyazı, gümüş yansımalar içeriyor. Görünüm olarak ise pembe, mavi damarlı fırınlanmış bir aydınlatıcı pudra olarak dikkat çekiyor. Mac mineralize skinfinish serisinin tamamı gibi mineral kompleks ve E vitamini içeriyor.


Duruşu ise Soft&Gentle aydınlatıcıya göre daha doğal, belirgin durmayan bir aydınlık veriyor. Özellikle açık tenlilere çok yakışacağını düşünüyorum.

Mac Lightscapade, Soft&Gentle'a göre daha az bilinen bir aydınlatıcı. Yoğun pigmentli değil, bu da arzu edilen aydınlık için kademeli artış sağlayabilme avantajı demektir.


Peki Mac MSF Lightsacape'i kim sever? Aydınlatıcı kullanmaya yeni başlayanlar, aydınlatıcı uygulayayım ama çok da belirgin durmasın diyenler, makyajda doğal bitiş severler ve günlük kullanım için aydınlatıcı arayanlar, beyaz tenliler, Mac soft&gentle'ı ve The Balm Mary Lou'yu fazla sim sim bulanlar Lightscapade'i sever.

Genel olarak Mac MSF Lightscapade 'i sevdim.Yumuşak dokusunu ve inci beyazı yansımalarını... 


Ancak Mac'ten tek bir aydınlatıcı seçmek zorunda olsaydım ve Soft&Gentle mi Lightscapade mi deseydiniz; bol ışıltı seven biri olarak Soft&Gentle 'dan yana kullanırdım seçim hakkımı:)

Sevgiler, 
Damla❤


4 yorum:

  1. Merhaba! :) Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Sizide kendi bloguma beklerim :) www.nurundelidolublogu.tk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğeniniz için Çok teşekkür ederim, hemen ziyaret ediyorum sayfanızı ben de💕☺

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...