16 Kasım 2016 Çarşamba

Rival de Loop Yeşil Çaylı Gece Kremi ve Göz Kremi


Merhabalar herkese,

Bugünün konuğu yaklaşık 3 ay önce kullanmaya başladığım Alman kozmetik markası Rival de Loop'tan yeşil çaylı yüz kremi (gece) ve göz kremi.

Ürün yeşil jel yapıda içerisinde top top kremler enjekte edilmiş; ilk bu ilginç görünümüyle, daha sonra ise yeşil çaylı olması ve jel yapıda olması sebebiyle ilgimi çekti. Yaklaşık 3 aylık deneyimimi sizlerle paylaşmanın artık vakti geldi.



Rival de Loop Yeşil Çaylı Gece Kremi 60ml:

Normal ve karma ciltliler için üretilen yeşil çaylı gece kremi hem jel hem krem olmak üzere iki fazlı üretilen formülü ile cilde yoğun nem vermeyi ve kırışıklıkları azaltmayı vaat ediyor. 
Güçlü bir antioksidan olan yeşil çayla cildin taze görünmesini, polisakkarit içeren melek otu özü ve vitaminlerle cilt hücrelerini gece boyu nem yönünden beslemeyi vaat ediyor. İçeriğindeki kolajen ise cilde taze görünüm vaat ediyor. 

Kullanım şekli olarak, cilt temizliğinden sonra geceleri yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulanıyor.


Gelelim benim deneyimlerime, öncelikle Alman rival de loop markası yenilikçi, uygun fiyatlı cilt bakımı ve makyaj ürünlerine sahip bir marka, zaman zaman yeni ürünlerini denemeyi seviyorum. Ürün yeşil jel yapıda olması ve yeşil çay içeriği ile dikkatimi çekti. 3 aylık deneyimim boyunca arada unutsam da genel olarak geceleri kremi yüzüme uyguladım. Yeşil jel yapıdaki ürün su gibi cilt tarafından hemen emiliyor, içerisindeki krem topcuklarını ister jel katmana karıştırarak, ister ayrı olarak uygulayabiliyorsunuz. Zaten kullandıkça kendiliğinden de karışıyor. 

Yüze uygulandığında ferah bir hissi ve kokusu var, jel cilt tarafından emiliyor ve cilt yüzeyini kaplayarak parlak bir tabaka oluşuyor. Gece boyu ciltte kalan ürün, normal ve karma ciltliler için yağsız ve hafif bir nem sunuyor. 

Kırışıklık karşıtı etkisini kullandığım süre boyunca gözlemleyemedim, gerçi anti-age ürünlere çok inanan biri de değilim. Var olan kırışıklıkların kremle görünümü azaltılabilir ama tamamen çözüm olabileceğine inanmıyorum. Krem ancak verdiği nem ile yeni kırışıklıkların oluşumunu engelliyor olabilir.

Verdiği nem; ağırlık yapmayan, hafif konforlu bir ürün arayan normal, karma ve yağlı ciltliler için yeterli iken; yoğun nem isteyen kuru ciltliler için yeterli olmayacaktır diye düşünüyorum.


Rival de Loop Yeşil Çaylı Nemlendirici Göz Kremi 20ml:

Yine normal ve karma ciltliler için uygun bir ürün. Göz çevresini nemlendirerek nem kaybından dolayı oluşan kırışıklıklarda etkili olmayı vaat ediyor. Yine hem jel hem krem iki fazlı formülü ile cildi beslemeyi ve elastikiyet kazandırmayı vaat ediyor. Güçlü bir antioksidan olan yeşil çay özü daha genç görünmeyi vaat ediyor. İçeriğindeki ginseng özü, serbest radikaller ve çevrenin olumsuz etkilerine karşı korumayı vaat ediyor. Ve son zamanlarda cilt bakımında en popüler ürün Hylaronik asit ile cildin nem tutmasını sağlamayı, pürüzsüz, sıkı ve esnek olmayı vaat ediyor. Yenileme sürecini tetikleyerek, papatya özü ile göz çevresini yatıştırmayı, ipek proteinleri ile esneklik kazandırmayı vaat ediyor. 

Kullanım şekli olarak; sabah ve akşam, cilt temizliğinden sonra göz altlarına parmak ucu ve pıt pıt hareketlerle uygulanması gerekiyor. Makyaj altına uygun bir ürün, ayrıca lens kullananlar için de uygun.


Gelelim benim deneyimlerime, yine yüz kremi gibi jel yapıda su gibi bir ürün. Cilt tarafından hızla emiliyor, anında nemlendirme sağlıyor. Hızlı emilimi sayesinde üzerine kapatıcınızı uygulayabilirsiniz. 

Göz altlarında yağlı bir his bırakmıyor, yapısı hafif. Göz altlarında yoğun kremler kullanmaya çekinen biriyim malum yağ butonları oluşmasını istemiyorum. Rdl yeşil çaylı göz kremini bu hafif dokusu nedeniyle çok sevdim, verdiği nem hissi bana yeterli geldi. Ancak kuru ve pul pul dökülen göz altlarınız varsa; ürünün verdiği nem yeterli gelmeyebilir, daha yoğun bir krem seçmeniz doğru olacaktır.

İçerik konusunda hassasiyeti olanlar için içeriği de ekledim. İlk dikkatimi çeken "paraben" oldu. Ne yazık ki paraben çeşitlerini içeriyor ürünler. Hangi ürün paraben içermiyor ki artık😒


Genel olarak; her iki ürünün de jel yapıda olması, cilt tarafından hızlı emilmesi, cildi yormayan konforlu ürünler olmalarını sevdim. İndirimde Rossmann'dan alınabilecek, 15 liralık fiyatlarıyla "günlük" kullanılabilecek güzel nemlendiriciler. 

Ancak kırışıklıklara etkisini gözlemleyemedim, ancak nem kaybına bağlı yeni oluşacak kırışıklıklarda etkili olabilir. Var olan kırışıklıklara etki edecek anti-age kremlere pek inanmayan biri olarak böyle bir beklentim de yoktu ürünlerden.



Rdl yeşil çaylı gece kremi ve göz kremini başta yağlı ciltliler olmak üzere, karma ve normal ciltliler sevebilir. Makyaj altına kullanılabilecek uygun fiyatlı ,hafif bir nemlendirici arayanlar sevebilir. Ancak kuru ciltliler için verdiği nem yeterli gelmeyecektir.
💮
Sevdiğim yönleri;
*İçeriğindeki etken maddeler (yeşil çay, ginseng, ipek proteini özü, melek otu özü, papatya özü, kolajen, hylaroik asit)
*Uygun fiyatı
*Jel yapıdaki hafif yapısı

Sevmediğim yönleri
*Paraben içermesi
*Kırışıklıklara bir etkisini gözlemleyemdim.
*Kuru ciltliler için verdiği nem yetersiz gelecektir


Sevgiler, 
Damla

💜 Instagram:@modamla
💜 Snapchat: modamla.blog
💜 Youtube: modamla
💜 Mail: modamlablog1@gmail.com





2 yorum:

  1. Bloğunu yeni keşfettim,başarıların daim olsun öncelikle 😊 Gerçekten çok faydalı bir yazı olmuş,bende almayı düşünüyorum,umarım bende memnun kalırım 🙏

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, çok teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim☺❤😘

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...