27 Mart 2016 Pazar

Kiko, İstanbul'a Hoşgeldin!

Merhabalar herkese,

Mutlu pazarlar!


25 Mart'ta İtalyan kozmetik markası Kiko Milano Bakırköy Capacity avm'de açıldı. Ben de eşimin İtalya seyahatinde siparişim üzerine getirdiği Kiko ürünlerini yorumlamak ve Kiko ile yeni tanışacaklara bu vesile ile fikir vermek istedim.
Eşimin seyahati kesinleşince yaptığım araştırmalar sonunda Kiko sitesi ile karşılaştım, oldukça uygun fiyatlı ve yenilikçi ürünlere sahip olduğunu gördüm ve Kiko ile böylece tanıştık. Ve aşkımız böyle başladı :)



1-Kiko water eyeshadow 208 göz farı:

Islak ve kuru kullanıma uygun dalga desenli bu göz farı oldukça ışıltılı ve pigmentli. İster kuru fırçanızla uygulayın, isterseniz mac fix ile fırçanızı ıslatarak da daha etkili sonuç alın. Göz kapağımda eyeliner ile birlikteliğini de seviyorum;highlighter yani aydınlatıcı olarak kullanmayı da. Zaten kendisi Mac "Whisper of Gilt Highlighter" a muadil olarak gösteriliyor. Kesinlikle bakmanızı önerdiğim ürünlerden.


2-Kiko Luxurious Lashes maskara:

Kiko ürünlerinde tek sevip sevmemek arasında kaldığım ürün bu oldu. Evet fırçası tombik benim sevdiğim gibi ancak istediğim hacmi yakalayamadım. Günlük kullanıma daha uygun performansı düşük sıradan bir maskara.


3-Kiko Dazzling Highlighter 02 aydınlatıcı:

En sevdiklerimden biri bu stik aydınlatıcı, elmacık kemiklerime ve kaş altlarıma uygulamayı seviyorum. Altın rengi, şampanya tonlu "Benefit'in Watt's up" aydınlatıcısına çok benzettiğim bir ürün. En iyi sonucu direk uygulayarak değil de, ıslak süngere uygulayıp onu pıt pıt elmacık kemiklerime yayarak elde ettim. Siz de stik formlu aydınlatıcıları böyle uygulayabilirsiniz.


4-Kiko EnerC Booster serum:

En sevdiklerimden biri bu C vitaminli serum. Kokusu klasik C vitamini gibi kötü, ancak C vitamininin hücre yenileme ve canlılık verme özelliklerini bilmeyenimiz yoktur. Göz kremlerime ve yüz kremlerime 1-2 damla karıştırarak uyguluyorum. Bazen direkt de uyguladığım oluyor. Cilt temizleme işleminden sonra 1-2 damlayı tüm yüzüme masaj yaparak yediriyorum. Ya da dediğim gibi uygulayacağım krem ile 1-2 damla serumu karıştırıp uyguluyorum.


5-Kiko Vibrant eye pencil 600 göz kalemi:

Klasik bir smokey göz kalemi, bir ucu yumuşak yapılı siyah kalem, diğer tarafı ise sünger aplikatör. Gelişi güzel siyah kalemi göz kapağıma sürüp, sünger aplikatör ile dağıtarak dumanlı göz makyajı elde ediyorum. Her markada bulabileceğiniz bir ürün, markaya özgü bir farklılık gözlemlemedim.


6- Kiko Luscious Cream 502 ve Kiko Cyrstal Sheer 410 rujlar:

En sevdiklerimi en sona sakladım. Kiko rujlar gerçekten benim markada en sevdiğim ürünler oldu. Hem kremsi hem ışıltılı ince yapılı seriden birer tane sahip olduğum rujların ambalajlarına, kokularına ve yapılarına bayıldım. Öncelikle ambalajları çok orijinal, yapıları çok kremsi ve pigmentliler.

 Kiko Luscious Cream 502 olan nude rengi rujum ise en sevdiğim; gördüğünüz rengi olduğu gibi dudağa aktaran yoğun pigmentli, adı gibi çok kremsi, pembe alt tonlu bir nude ve satin bitişli bir ruj. Altına nemlendirici uygulamanıza gerek bile kalmadan dudak kusurlarını da nötrleyerek nemlendiriyor ve renklendiriyor.
Kiko Cyrstal Sheer 410 ise tatlı bir pembe, içinde minik ışıltıları olan, dudağı incecik kaplayan bir ruj. Renk aktarımı yoğun değil, çok kremsi ve klasik 'sheer' yani ince yapılı rujlarda olduğu gibi parlaklık ve doğal ışıltı vaat ediyor.Mutlaka Kiko'nun rujlarına da bakın derim.

Sevgiler,
Damla❤

İnstagram: @modamla
Mail: modamlablog1@gmail.com

6 yorum:

  1. Kiko umarım Mersin'e de gelir ya da online satış açılır :) Paylaşım için teşekkürler, sevgiler ♥
    Kızsal Şeyler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de online alışverişi sabırsızlıkla bekleyenlerdenim, online alışveriş rahat alışveriştir:) ben teşekkür ederim güzel yorumun için canım ♥

      Sil
  2. Nihayet Türkiye'de Kiko hemen deneme şansı bulduğun için çok şanslısın canım.Ben Ankara'da olduğum için sanırım bir süre daha uzaktan bakacağım.:(Aldığın ürünlere bayıldım güzel günlerde kullan.Highlighter,serum ve rujları aklıma yazdım.Sevgiler.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen yıl eşim getirmişti İtalya'dan canım oldukça severek kullanıyorum Kiko ürünlerini:) En kısa zamanda online alışveriş açılır umarım böylece herkes Kikolara kavuşur; çünkü mağazadaki yoğun kalabalık nedeniyle ben de gidemedim İstanbul'dakine. Gidenler de yoğun ilgi nedeniyle ürünlere bakmanın pek mümkün olmadığını söylüyor:)

      Sil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...