12 Ekim 2017 Perşembe

Wet'n Wild CoverAll Palet (Kapatıcı ve Renk Düzenleyici)

Herkese Merhaba,

Günün konuğu Gratis'lerde satılan Wet'n Wild markasının renk düzenleyici ve kapatıcı paleti... Alışveriş yapanlara özel 9.90 dı, kaçırmadım bu fırsatı tabi ki:)


Palete genel olarak bakarsak, farklı işlevlere sahip  4 renkten oluşuyor, ürünlerin yapıları kalın ve kapatıcı, en iyi sonucu az miktarda parmak ısımla tampon hareketlerle cildime uygulayarak aldım.

Gelelim renklere; 

💚 Neutralizes ~ Yeşil renk: 
Kızarıkları nötrler, bu renk ten rengi kapatıcının altına uygulanır. Sivilce izlerim ve burun kenarındaki kızarıklarım için kullandım. Önce yeşil rengi az miktarda parmak uçlarımla uygulayıp, üstüne paletteki ten rengini (Covers) uyguladım. Sonuç tatmin edici. 

Ay dönümlerimde çıkan sivilcelerim için bu palet çok iyi oldu, kızarık yerleri sadece kapatıcıyla kapatmak bazen mümkün olmuyor. Çok az yeşil renkten uygulayıp nötrleyerek, kapatıcıyı üstüne uyguladım, çok daha iyi bir sonuç aldım. 


💖 Brightens ~ Pembe renk:
Göz altlarındaki renk bozukluklarını nötrler, aydınlık bir görünüm sağlar. Yine ten rengi kapatıcı altına uygulanır. Diğer renkler gibi, parmak uçlarımla az miktarda ürünü göz çukurlarıma pıt pıt uyguladım, üzerine kendi göz altı kapatıcımı (Loreal True Match) uyguladım. Çünkü paletteki Covers yani ten renginin yapısı pata krem gibi kalın ve yoğun olduğu için, göz altlarıma pek uygun bulmadım. 

Bu pembe renk ise gerçekten kapatıcı altında güzel bir aydınlık sağladı, sevdim. Özellikle göz başlangıç noktalarında yorgunluk ve uykusuzluğa bağlı renk bozukluklarımı güzel nötrledi, kapatıcının tek başına verdiği sonuçtan daha aydınlık bir görünüm sağladı. 


💛 Covers ~ Ten rengi: 
Tüm cilt kusurlarını, göz altı renk bozukluklarını ve sivilce izlerini kapatmayı sağlar. Yanağımdaki sivilce izlerini güzel kapattı, alnımda da başarılı sonuç aldım. Yapısı kalın ve dağılımı zor ancak çok kapatıcı. En iyi sonucu parmak uçlarımla pıt pıt uygulayarak aldım. Bu rengi göz altlarıma uyguladığımda çizgilerime doldu, ince göz altı derisinde dağılımı zor oldu, homojen dağılım sağlayamadım. 

Yanak, alın, burun, çene gibi göz altı hariç tüm ciltte sorunlu bölgeye az ve nokta nokta uygulamanızı öneririm. Uygularken parmak uçlarınızdaki ısı ile daha kolay yayılıyor.


💎 Highlights ~ Beyaz ışıltılı renk: 
Belirginleştirmek istediğiniz, yüzdeki yüksek noktalara ışıltı katmak için kullanılır. Elmacık kemikleri, kaş altları, burun üstü ve ucu, dudak üstü gibi noktalara uygulanabilir. İçerisinde minik ışıltılar olan, metalik beyaz yansımalı krem aydınlatıcı diyebiliriz buna. Parmak uçlarımla uyguladığımda çok yoğun bir ışıltı sağlarken, nemli makyaj süngerim ile aydınlatıcıyı alıp elmacık kemiklerime pıt pıt tampon hareketlerle uygulayarak çok doğal bir sonuç aldım.

Ürünü kullandığım günler aydınlatıcım soruldu. Elmacık kemiklerime nemli süngerle doğal; dudak kalbim ve kaş altlarıma parmak uçlarımla yoğun uygulamayı tercih ettim.



Sonuç olarak, paleti 9.90 lık fiyatı ile işlevsel ve fiyat performans açısından başarılı buldum. Doğru uygulandığında tatmin edici sonuçlar veren bir palet. Paletteki renkleri; parmak ısınızla, az miktarda ve tampon hareketlerle uygulamanızı öneririm. 
Ten rengi kapatıcıyı göz altlarınız hariç diğer tüm kusurlarınız için tercih edebilirsiniz. Aydınlatıcı rengi nemli süngerle pıt pıt elmacık kemiklerinizde bir deneyin derim.



Kim sever? Uygun fiyatlı bu tarz palet arayışında olanlar, ürünleri az miktarda ve doğru yöntemlerle uygulayanlar sevebilir.

Kim sevmez? Beklentisi daha yüksek olanlar, fazla ve yoğun miktarda uygulamayı deneyenler, fırça ile uygumayı tercih edenler, covers rengini göz altlarında deneyenler bu paletten pek hoşlanmayacaktır.

Sevgiler, 
Damla❤️

1 yorum:

  1. Bu paleti geçtiğimiz yıllarda bende kullanmıştım,açıkcası günlük kullanım için gayet ideal.Fiyatına görede performansı gayet iyi,emeğine sağlık canım.Sevgiler.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...