26 Temmuz 2017 Çarşamba

Sleek Distorted Dreams Koleksiyonu | Aydınlatıcı Paleti ve Matt Me Metallic Rujlar

Herkese Merhaba,

Geçenlerde Gratis'ten güzel bir paket aldım. İngiltere'den ithal Sleek markasının yeni aydınlatıcı paleti "Distorted Dreams" ve Matt Me Metallic Lip Cream metalik rujlarıyla tanışmış oldum. Teşekkürler Gratis💜


Gelelim ürünlere, makyajda ışıltıyı çok seven biri olarak bunları mıncıklarken ne kadar mutlu olduğumu bilmenizi isterim:)


Sleek Distorted Dreams Aydınlatıcı Paleti;

Palet 3 krem 2 toz aydınlatıcı içeriyor. Gümüş rengi ayna efektli ambalajı çok şık. İlk dikkatimi çeken pastel tonlarda mavi, yeşil gibi genelde aydınlatıcı paletlerinde pek de karşımıza çıkmayan renkler içermesi oldu. 


Bence bu aydınlatıcı paleti krem formdaki aydınlatıcılarla toz aydınlatıcıları birlikte kullanmak için tasarlanmış. Özellikle alt sıradaki pembe yansımalı beyaz toz aydınlatıcı ile en soldaki krem aydınlatıcının renklerini çok benzer buldum. Birlikte kullanılıp birbirini tamamlasın, desteklesin diye özellikle tercih edilmiş bence.


Bu renk bana hitap etmese de oldukça popüler aslında "icy pink" buzlu pembe olarak yabancı bloggerların sevdiği tonda. Beyaz görüntülerinin altında pembe&mor yansımalara sahip. 

Paletteki renklerin isimleri;
*Anodize
*Beam
*Sweet Delusion
*Refracted
*Blurred Lights


Bu palet ile sadece krem aydınlatıcıları kullanarak strobing etkisi yani ıslak dokulu makyaj efekti yakalayabilirsiniz ya da krem ve toz aydınlatıcıları birlikte kullanarak aydınlatıcının yüzünüzdeki kalıcılığını arttırabilirsiniz. 


Farklı yansımadaki krem toz aydınlatıcı kombiniyle çoklu yansımalara sahip yeni bir aydınlatıcı rengi de elde edebilirsiniz. Paletteki favori rengim altın rengi yansımalara sahip yukarıdaki toz aydınlatıcı oldu. Toz aydınlatıcılar kadife dokulu, kremsi yapıda, yumuşak. 


Sizler için bu altın sarısı rengi, paletteki diğer favorim yeşil krem aydınlatıcı ile kombinledim. Böylece yeşil&altın yansımalara sahip yeni bir renk elde ettim.


Bu aydınlatıcıların yapısını Sleek'in Solstice aydınlatıcı paleti ile benzer buldum. 
Distorted Dreams aydınlatıcı paletini, Sleek'in diğer aydınlatıcı paletlerinden ayıran belirgin farkı, renk çeşitliliği ve holografik yansımaları.


Genel olarak aydınlatıcı sever biri olarak paleti sevdim, özellikle krem- toz aydınlatıcı kombinasyonlarını başarılı buldum.



Sleek Matt Me Metallic Lip Cream metalik rujlar;

Dudaklarda parlak görünümden hoşlanıyor ama lipglossun yapış yapış hissinden, saçınıza bulaşmasından hoşlanmıyorsanız bu seri tam size göre.

 Metalik yansımalı ışıl ışıl bir etki verirken, hızla kuruyarak dudağa sabitleniyor. Dudak parlatıcısı sürmüş gibi parlak ışıltılı, likit mat ruj gibi kalıcı bir görünüm yaratıyor. 


Özellikle içerisinde altın,bakır,bronz yansımalar olan "Roman Copper" rengini çok sevdim. Tek katta opak bir görüntü vermeyip ışıltı katsa da istediğiniz renk yoğunluğunu elde edene kadar kat kat uygulanabiliyor. Likit mat rujlar gibi hızla kuruyup sabitleniyor.


Ayrıca mat rujlarınızın üzerine lipgloss uyguladığınızda mat rujunuzun yapısı bozulurken; bu metalik rujları "lip topper" gibi mat rujunuzun üstüne uyguladığınızda rujunuza metalik bir ışıltı katıyor, kuruduğu için mat rujunuzun yapısını da bozmuyor. 


Böylece kalıcı mat rujunuza, kalıcı bir ışıltı, metalik efekt katmış oluyorsunuz.
"Lip topper" kavramını, ojenin üstüne sürdüğümüz simli üst kat gibi düşünün, rujlarınızın üstüne de böyle ışıltı katılabilir.

 Mat rujlarıma böyle farklı metalik, holografik yansımalar vermeyi çok sevdim, bu şekilde daha opak bir görüntü elde ettim.


Özellikle az bir göz makyajı hatta ince bir eyeliner ile metalik dudak vurgusu gerçekten hoş duruyor. 

Ayrıca istediğiniz bir ruju dudağınıza uyguladıktan sonra, sadece dudak ortasına bu metalik ruju parmaklarınızla pıt pıt uygulayarak da minik bir makyaj hilesi ile dudak kontürü yapmış gibi dudaklarda daha dolgun bir ifade yakalayabilirsiniz.


Peki bu ürünleri kim sever?

Makyajda ışıltıdan hoşlananlar, aydınlatıcı kullanmayı çok sevenler, holografik yansımaları beğenenler, makyajda parlak dudaklardan yana olanlar bu ürünleri de sevebilir.
Sleek markasına Gratis'lerden ulaşabilirsiniz.


Merak ettiklerinizi yorum olarak bırakabilir, instagram @modamla 'dan ya da mail adresim "modamlablog1@gmail.com" dan bana ulaşabilirsiniz.

Sevgiler,
Damla❤


3 yorum:

  1. bu metalik rujları sevdim ben paleti ise henüz deneyemedim..

    YanıtlaSil
  2. valla aydınlatıcı da rujlar da harika!

    YanıtlaSil
  3. renklere bayıldım hepsi de çok güzel :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...