30 Kasım 2015 Pazartesi

Nike Air Max 90 Kadın Şehir Koleksiyonu

Herkese Merhabalar,

Uzun zamandır pembe Nike Air Max almayı istiyor; ama tam olarak istediğim tonda pembeyi bulamıyordum. Bu süreçte Nike'in yeni koleksiyonu ile tanıştım. 6 farklı şehir ve bu şehirlere özgü tatlardan esinlenerek hazırlanmış bir koleksiyon. Tatlı mı tatlı:)

Tasarımlarla esin kaynaklarını karşılaştırdığımda ise daha çok beğendim. Bakalım sizlerde de aynı etkiyi yaratacak mı?


~290 sqm~

2 Kasım 2015 Pazartesi

Flormar Puffy Blush 03 Grow Love

Merhabalar herkese;

Bugün blogumun misafiri Flormar'ın özel serisinden adı gibi podufuk Puffy Blush O3 Grow Love. Beni instagramdan takip edenler bilecektir; seriden önce benzer yapıdaki siyah göz farı 08 Cocoa Wander'ı aldım. Fiyat performans açısından beğendiğim bir ürün oldu. 


Serinin allıklarını da merak ettiğim için ilk seçimim 03 Grow Love oldu. Allığın yapısı kremsi, pigmentasyonu ise orta karar diyebilirim. Ambalajında koyu kahve tonlu durmasına rağmen, uygulandığında hoş bir gül kurusu rengi... Ürünü allık fırçamla yüzüme uyguladığımda homojen dağıldı. Yumuşak, kremsi yapıda olması sebebiyle çantaya atıp çıkmalık bir ürün de olabilir; çünkü parmakla da güzel uygulandığını fark ettim. 

Aynı zamanda soğuk alt tonlu bir gül kurusu olması sebebiyle sonbahara yakışacak bir renk olduğunu düşünüyorum. Genelde gül kurusu rengi; sıcak alt tonlu olur, içinde kızıllık, bakırlık barındırır. Ancak bu üründe en sevdiğim alt tonunda bordo ve mor barındırması oldu. Bu da sonbahar için seçtiğim mor ve bordo rujlara çok yakışacak demektir:)


Allık orta kalıcılıkta, gün içinde yenileme istiyor. Fiyatının indirimli halinin 5 lira gibi uygun bir fiyat olduğunu düşünürsek günlük kullanım için bir şans verilebilir diye düşünüyorum.

En kısa zamanda denediğim göz farını da blogumda yorumlayacağım. 


Sevgiler,
Damla❤


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...